А щастя десь поруч всі серії

Серіал мелодрама «А щастя десь поруч »:

Красуні Таїсії 19 років. Вона живе з матір'ю в невеликому провінційному містечку. П'ять років тому родина втратила турботливого батька та люблячого чоловіка. Мати Тасі в сорок років стала вдовою. Вона досить гарна і струнка жінка, на яку звертають увагу чоловіки. Мама не раз замислювалася про те, що їй необхідно мати поруч сильне чоловіче плече. Незабаром один з шанувальників робить їй пропозицію, і вона погоджується. У шлюбі з Олегом у Іри народиться синок – Михайло. Але пройде всього шість місяців, після радісної події, і новоспечений чоловік кидає дружину і дитину.

Від переживань Іра потрапляє в лікарню з невтішним діагнозом, серцевий напад. Всі турботи про братика лягають на тендітні плечі Тасі. Вона відповідальна та старанна студентка юридичного факультету, відмінниця навчання перекладається на вечірнє відділення, вирішує знайти собі підробіток, так як грошей родині не вистачає. Через деякий час, перебуваючи в активному пошуку трудової зайнятості, героїня влаштовується на посаду помічника судового пристава. Так починається справжній момент дорослішання юної студентки і знайомство з реаліями суворого життя.

Серіал А щастя десь поруч 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «А щастя десь поруч » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал А щастя десь поруч 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал А щастя десь поруч всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися А щастя десь поруч онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » А щастя десь поруч (2011)