Переїзд всі серії

Мелодрама Переїзд  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
16 августа 2015
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Переїзд »:

Драматична історія починається з ідеальної картини дружного маленького сімейства, яке проживає в невеликому провінційному містечку, розділене залізничним переїздом. У будинку дівчинки Насті завжди панує атмосфера любові, турботи і взаєморозуміння. Хотілося вірити, що так буде завжди, але доля підносить сюрпризи несподівано. Одного разу взимку, діти на вулиці, які звикли грати гучною і веселою юрбою вперше стають свідками необоротної трагедії. Анастасія, яка скочувалася з гірки на санях, вже мчала на величезній швидкості до переїзду, під колеса мчав на переріз поїзда.

Переляканий батько дівчинки, в спроби врятувати дитину від неминучої загибелі кидається на допомогу. Чоловік встигає відкинути дитину, яка отримує численні серйозні травми, але сам батько загинув. Так Настя виявляється в реанімації у важкому стані. Зневірена мати, що стала вдовою, намагається знайти в собі сили, щоб не здатися, чудово усвідомлювали, що її життя ніколи не буде, як раніше. Але зараз вона потрібна дочки і повинна боротися за неї. Треба сконцентруватися на головному і подумати, як швидше зібрати грошей на дорогу операцію. Якщо це взагалі можливо!

Серіал Переїзд 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Переїзд » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Переїзд 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Переїзд всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Переїзд онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Переїзд (2013)