Маняшіно озеро

Мелодрама Маняшіно озеро  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
21 марта 2019
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Тривалість:
90 мин.

Фільм драма «Маняшіно озеро »:

Маленька дівчинка Маняша в недавньому минулому втратила матір. Про малятку тепер дбає батько, який ніяк не може знайти в собі сили, щоб подолати душевну біль від втрати і з цієї причини воліє проводити весь час на роботі. Йому нестерпно важко від однієї лише думки, що він більше ніколи не обійме свою кохану дружину. Маняша ж думає, що матуся просто поїхала і скоро повернеться. Вона з надією чекає її, але та чомусь не поспішає повертатися. Невже вона не сумує без неї?! А їй так не вистачає любові і тепла, але навколо нікого немає.

Одного разу дівчинка захворіє, і батько викликає медсестру Світлану з поліклініки, щоб та подивилася дитини. Маня з такою ніжністю обіймає незнайому, але лагідну дівчину, немов побувала у маминих обіймах. І тоді бешкетниця задумала звести свого тата зі Свєтою. Адже в цьому випадку, всім буде добре. Папка закохається і одружується, затейница знайде новоспечену матусю, а остання люблячу сім'ю. Але чи вийде стільки складна справа у нетямущій Маняші, яка так прагне дістати затишний будинок, де панує взаєморозуміння, затишок, щастя і радість. І тоді батько буде раніше повертатися додому. Але як це зробити?

Дивитися фільм «Маняшіно озеро » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Маняшіно озеро онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Маняшіно озеро дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Маняшіно озеро онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Маняшіно озеро (2019)