Третя спроба

Фільм мелодрама «Третя спроба »:

Анастасія і Олег подружня пара, яка нещодавно відзначила своє п'ятиріччя спільного проживання. Настя медсестра – чуйна, добра, завжди готова прийти на допомогу. Олег талановитий музикант, який вічно пропадає на репетиціях до пізньої ночі. Щастя маленького сімейства багато в чому тримається завдяки терпінню і турботі героїні, яка завжди намагається підбадьорити і підтримати свою половину. Хоча самій жінці також не завадило ласкаве слово і увагу.

Але вона вважає, що Олежка обдарований і своєрідний талант, який потребує постійної ласки і йому необхідно нагадувати, що він особливий. Але одного разу прийшовши додому завчасно зі зміни, шокована дружина застає коханого з молодою коханкою. Як довго це зрада триває, Анастасія навіть вникати не хоче. І все ж підприємливому чоловіку вдалося вимолити прощення у Насті, і вона, піддавшись, прощає брехуна. Але як би вона не намагалася згодом, образа і душевне розчарування не йдуть, а ще більше наростають, породжує недовіру. Колишні відносини не вдається зберегти, і вони розлучаються. Потрібно починати життя з самого початку. Чи вийде у Насті знайти свою людину, яка більше не заподіє їй біль і гідно оцінить її.

Дивитися фільм «Третя спроба » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Третя спроба онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Третя спроба дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Третя спроба онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Третя спроба (2013)