В ім'я кохання

Фільм мелодрама «В ім'я кохання »:

Анастасія добра і чуйна жінка, про яку можна сказати, що вона людина рідкісної душевної щедрості. Жаліслива особа допомагає всім навколо чим може, хоча і сама потребує уваги і зовсім беззахисна перед суворими законами «виживання». В особистому житті їй не дуже пощастило з представниками сильної статі, не бажаючи в черговий раз розчаровуватись і відчувати душевну біль, вона змирилася з самотністю. Але одного разу випадкове знайомство подарує нову надію, і Настя дасть собі ще один шанс. Вона зустріла чоловіка своєї мрії – Андрія.

Але заповзятлива і хитра подружка Світлана вміло веде її коханого, чим остаточно розбиває їй серце. Вони одним разом втратила двох близьких їй людей, яким безмежно довіряла. Але трагічна випадковість змушує Андрія на все, що відбувається подивитися зовсім іншими очима. Він розуміє, що втратив найкращу жінку на землі і одружився на цьому «монстра», яка ховається за маскою доброчесності. Але як тепер виправити допущені помилки? Молодий чоловік спробує, але чи повірить йому Настя? Чим же закінчиться ця історія радісним возз'єднанням або невдачею?

Дивитися фільм «В ім'я кохання » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно В ім'я кохання онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм В ім'я кохання дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися В ім'я кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » В ім'я кохання (2015)