Черговий ангел (2010) всі серії

Мелодрама Черговий ангел (2010) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
11 октября 2010
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма «Черговий ангел (2010)»:

Євгенія володарка однієї з найблагородніших професій на планеті, вона хірург. Їй не з розповідей довелося пізнати, що відчуває людина, яка рятує кожен день життя іншим, дає їм шанс на щасливе майбутнє. Але є і сумні моменти в її роботі, коли доводиться стикатися зі смертю. Одного разу та сама молода жінка з волі обставин опиниться на межі. Женя отримує сильний розряд струму, після чого переживає клінічну смерть. Але на цьому її пригоди не закінчилися. Зумівши вибратися практично з того світу, дівчина розуміє, що отримала унікальний дар.

Тепер вона чує і може спілкуватися з померлими душами, які ще не покинули наш світ. Хоча доля і на цьому не перестає її дивувати. Випадкове знайомство з чарівним і усміхненим хлопцем на ім'я Паша, не менше шокує її, після заяви молодої людини, про те, що він – Ангел. Його завдання захищати новоспечену приятельку від надмірно настирливих душ. З того моменту вони нерозлучні і їм доведеться разом пережити не одне містичне і важлива подія. Євгенія в захваті від всього, що відбувається, адже вона ще ніколи не відчувала такої яскравості і насиченості в щоденних буднях.

Серіал Черговий ангел (2010) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Черговий ангел (2010)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Черговий ангел (2010) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Черговий ангел (2010) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Черговий ангел (2010)