Черговий ангел 2 (2012) всі серії

Серіал драма «Черговий ангел 2 (2012)»:

Євгенія – чудовий хірург, досвідчений професіонал, що працює в клінічній лікарні, рятує життя людям. Але в якийсь момент вона отримує сильний удар електричним струмом. Удар був такої сили, що Женя якийсь час провела в комі, переживши клінічну смерть.

Прийшовши в себе, вона спробувала повернутися до звичайного життя, але з подивом виявила, що це неможливо. Тепер після всього, що сталося Женя стала володаркою надприродних здібностей. Вона бачить душі вже померлих людей. Вони не просто оточують дівчину постійно, але і весь час намагаються вступити в діалог з нею, донести щось важливе, і Євгена намагається знайти з ними спільну мову.

Крім цього героїня знайомиться з дуже милим хлопцем по імені Павло. Він намагається переконати свою нову подругу, що є ангелом небесним, і його знайомство з Женею – це не проста випадковість, а висока місія.

Серіал Черговий ангел 2 (2012) 1 - 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Черговий ангел 2 (2012)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Черговий ангел 2 (2012) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Черговий ангел 2 (2012) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Черговий ангел 2 (2012)