Грач всі серії

Мелодрама Грач  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
24 декабря 2012
Країна:
Россия
Жанр:
триллер, детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал триллер, детектив «Грач »:

Майор МВС сергій Грачов, прозваний колегами «Грач» під час проведення особливої операції по звільненню заручників, отримує серйозне поранення в голову. Кулю так і не вдалося витягти, так як в іншому випадку настане рецидив і чоловіка не можна буде врятувати. Видно, доведеться жити з нею. Такий стан речей повністю змінює його динамічний і повне небезпек існування. Йому довелося пережити клінічну смерть, побачити той таємничий тунель, про який розповідали багато людей, що опинилися в комі.

Після його пробудження, у нього з'являється унікальний дар або скоріше в його розумінні прокляття: він бачить і чує духів померлих, чиї вбивці до сир пір так і не знайдені. Так Грач починає розслідувати безнадійні багаторічні глухарі, використовуючи мовчазні підказки примар, прислухаючись до їх прохань. Навколишні тепер з обережністю ставляться до Сергія вважаючи, що останні події його життя вплинули на його психологічний стан. Дружина не дізнається завжди веселого і завзятого чоловіка. Не бачачи сенсу боротися з ним, вона подає на розлучення. І лише боязка і добра оперативниця Даша, закохана в Грачова вірить йому й намагається підтримати.

Серіал Грач 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Грач » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Грач 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Грач всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Грач онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Грач (2012)