Тисяча років для тебе (2022) всі серії

Мелодрама Тисяча років для тебе (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
36 серий
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
40 мин.

Серіал мелодрама «Тисяча років для тебе (2022)»:

Богиня Юнь Сі і повелитель духів Лу Янь були прекрасною парою, але їм довелося пожертвувати всім заради миру на землі. Лу Янь зник на багато століть, поки одна дуже екстровогантна дівчина на ім'я Ю Ден Ден випадково не звільнила його. Герой відразу вирушає на пошуки коханої, але чи вдасться йому втекти від господині фортеці та голови розбійників, якою є героїня?

Адже Лу Янь ідеально підходить для неї на роль чоловіка, тому героїня не думає його відпускати. Чи знайде король духів свою загублену любов чи вона вже поруч? Адже не просто саме Ю Ден Ден вдалося звільнити його.

Серіал Тисяча років для тебе (2022) 1-34, 35, 36 серія дивитися онлайн всі серії підрят 36 серий

Дивитися серіал «Тисяча років для тебе (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Тисяча років для тебе (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тисяча років для тебе (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Тисяча років для тебе (2022)