Скажи тільки слово (2019) всі серії

Мелодрама Скажи тільки слово (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
4 грудня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Скажи тільки слово (2019)»:

Рита змогла знайти в собі сили пережити зраду коханого і почати жити з чистого аркуша, ні впадаючи в душевні перезавантаження і відчаю. Їй є заради кого жити, йти вперед до звершень. Вона красива, впевнена в собі сильна особа, яка любить свою професію, піклується про маму і синочка-підлітка. Те, що вона розчарувалася в представниках сильної статі і більше не збирається заміж, це її свідомий вибір. Навіщо їй переживати чергові стреси, хвилюватися, досить одного разу, повторень не хочеться. Вона більше не вірить в романтику, любов і давно вийшла з віку наївною дівчата і рожевих окулярів.

Але у долі свої плани і сюрпризи на цей рахунок. Героїня знайомиться із зіркою серіалів Антоном, який кардинальним чином руйнує уявлення Ріти про легковажних творчих особистостях. На тлі зароджуються почуттів, в житті матері-одиночки знову з'являється колишній чоловік, який усвідомив всі свої помилки. І тепер він готовий на багато що, щоб повернути втрачену сім'ю і віру коханої, впевнений, що у нього є шанс, адже хлопчикові потрібна батьківська рука і підтримка. Що вирішить сама Володарка сердець: захоче повірити і прийняти або дасть волю нових взаємовідносин.

Серіал Скажи тільки слово (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Скажи тільки слово (2019)» онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Скажи тільки слово (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Скажи тільки слово (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Скажи тільки слово (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Скажи тільки слово (2019)