Заїжджий молодець

Фільм мелодрама «Заїжджий молодець »:

Лариса особа з сильним і вольовим характером, яка не звикла пасувати перед труднощами. Вона мати-одиначка, яка виховує непростого сина-підлітка і заробляє на життя важкою працею. Героїня вже давно розчарувалася в представниках сильної статі і не вірить в романтику і те, що їй коли-небудь зможе повести в набутті особистого щастя. Розважлива і заповзятлива сусідка Лари, бажаючи, заволодіти її житлоплощею зводить останню зі своїм нікчемним і грубим племінником Олегом. Втомлена від непосильної кабали і нескінченних проблем, Лариса намагається побудувати стосунки з ним, але незабаром все таємне - стає явним.

Після того неприємного інциденту з жінкою відбувається якийсь випадок, вона стала свідком події затримання на вулиці незнайомця, у якого при собі не виявляється документів. Проникнувши до нього жалістю, вона платить за нього штраф. Наступний день підносить їй ні менш несподіваний сюрприз. На порозі її будинку з'являється та сама людина, якій вона допомогла напередодні, але не для того, щоб повернути борг. Він просить її про нічліг. Розгнівана господиня проганяє нахаби, сама, не чекаючи того, як він незабаром змінить її існування.

Дивитися фільм «Заїжджий молодець » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Заїжджий молодець онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Заїжджий молодець дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Заїжджий молодець онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Заїжджий молодець (2014)