Нитки кохання (2014) всі серії

Мелодрама Нитки кохання (2014) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
26 октября 2014
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Нитки кохання (2014)»:

Головна героїня драматичного сюжету Аня Балабина. Молода і приваблива особа живе в маленькому непримітному містечку, де працює швачкою на фабриці і мріє про те, що одного разу стане успішним модельєром. Дівчина дійсно талановита і це помічають не лише її близькі люди і друзі, а сама Аня вірить, що зможе завдяки своїй завзятості і працьовитості побудувати свою кар'єру та дарувати представниця слабкої статі радість своїми досконалими моделями. Доля надасть їй такий випадок. До неї звертається гастролююча співачка Анастасія Сливкина. Очікування артистки виявилися вище всяких похвал. Вона була вражена швидкістю і акуратності в роботі.

Після отриманого сукні мрія Популярна клієнтка була готова рекомендувати умелицу всім свої знайомим. Але самим важливим і приємним сюрпризом стала казкова можливість для обдарованої провінціалки, отримання місця в елітному модному будинку Нелюбова. Хіба могла скромна дівчинка з провінції, уявити собі таке навіть уві сні. Але ось воно здійснилося і Балабалина у мегаполісі неймовірних перспектив. Правда не все так райдужно, як може здатися спочатку. Поява самородка, вміє відмінно зшити і придумувати дизайни далеко не все в радість, особливо провідному модельєрові Варварі.

Серіал Нитки кохання (2014) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Нитки кохання (2014)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Нитки кохання (2014) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Нитки кохання (2014) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Нитки кохання (2014) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Нитки кохання (2014)