Відображення зірки (2021) всі серії

Мелодрама Відображення зірки (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
2 августа 2021
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама, музыка
Тривалість:
48 мин.

Серіал мелодрама, музыка «Відображення зірки (2021)»:

Рената Мартін - знаменита і успішна співачка. Своїми неймовірними досягненнями дівчина зобов'язана матері на ім'я Джулія і свого вітчима, якого звуть Георгій. Одного разу відбувається раптова трагедія, яка шокує героїню. У водоймі виявляють труп її затятою шанувальниці, яка в усьому намагалася наслідувати кумиру і мріяла бути максимально схожою на Мартін. Розібравшись в тому, що відбувається, Рената усвідомлює, що перебуває у смертельній небезпеці, і наступною жертвою може виявитися вона сама.

Однак навколишні, в тому числі родичі, поглинені лише своїми турботами. Бачачи це, співачка розуміє, що рідню цікавлять хіба що її гонорари і можливості, а на душевні переживання зірки їм наплювати. Та й взагалі знаменитість раптом усвідомлює і переконується, що поруч немає жодної людини, якій дійсно дорога ця дівчина. Оточують її суцільні егоїсти, лицеміри і шахраї. Так, у Ренати є чоловік і безліч фанатів. Але героїня все одно відчуває самотність, адже всім від неї чогось треба. Хіба що слідчому Володимиру Орлову, якому доручено вести справу про смерть шанувальниці, доля зірки по-справжньому небайдужа. Чи зможе сищик уберегти Мартін?

Серіал Відображення зірки (2021) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Відображення зірки (2021)» онлайн всі серії

  • 60
Серіал Відображення зірки (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Відображення зірки (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Відображення зірки (2021)