Анатомія вбивства. На прізвисько Принц (2019)

Мелодрама Анатомія вбивства. На прізвисько Принц (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
7 грудня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Тривалість:
90 хв.

Фільм детектив «Анатомія вбивства. На прізвисько Принц (2019)»:

Кар'єра висококваліфікованого фахівця патологоанатома Євгенії Волкової руйнується, коли близька її друг виявляється замішаним у злочині. Ситуація настільки складна, що, не знайшовши іншого рішення жінка змушена покинути рідне місто і виїхати в невідомість. Вона влаштовується простий доглядальницею в одній заможній родині. Все б непогано, але якась напруженість і тривожна атмосфера, яка витає в будинку, де кожен з домочадців приховує свою таємницю, народжує в голові Жене чимало запитань, сумнівів і підозр.

Героїня звикла з відповідальністю підходити до будь-якої справи, а тут насторожує ще дивна історія з її попередницею, яка загинула при дивних обставинах. Поступово весь заплутаний ребус розгадується і все таємне стає явним, а Волкова розкриває в собі ще один талант детектива і тягу до розшуковому справі. У той же час в заміський елітне селище сколихнула звістка про знайдений труп в лісовій зоні. Пізніше з'ясовується, що вбитим є академік Валуєв.

Жителі містечка просять Євгену допомогти в розслідуванні шокуючого випадку. Дуже скоро слідом за першим трагічною подією, слід інший не менш загадковий. Знайдений ще один труп, який належить колишньому ув'язненому, який загинув від раптового задухи. Женя допомагає медекспертизу під час розтину і виявляє всередині нещасного чоловіка ключ. Тепер залишатися осторонь вона точно не зможе, бажаючи дізнатися правду і знайти той замок, до якого підійде знахідка. Вона приєднується до слідчої команді. Наслідки для допитливої ​​особи стануть абсолютно несподіваним поворотом, коли стане ясно, що в усьому, що відбувається замішано і похмурі тіні і її минулого, в яких пора внести деяку ясність.

Дивитися фільм «Анатомія вбивства. На прізвисько Принц (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Анатомія вбивства. На прізвисько Принц (2019) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Анатомія вбивства. На прізвисько Принц (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Анатомія вбивства. На прізвисько Принц (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Анатомія вбивства. На прізвисько Принц (2019)