Анатомія вбивства. Вечеря на шістьох всі серії

Серіал детектив «Анатомія вбивства. Вечеря на шістьох »:

Патологоанатом - професія складна і вимагає емоційної витримки. Чи не кожен представник сильної статі впорається з розкриттям померлих. Євгену Волкову нічого не бентежить, вона готова бути допитливою і з особливою ретельністю провести весь безсторонній процес і їй це подобається. Займаючись улюбленою справою, вона допомогла слідчим відправити за ґрати не одного вбивцю, а судово-експертні висновки не залишали жодного шансу для адвокатів. Одного разу жінці довелося покинути улюблену справу.

Сталося це після чергової справи. Злочинцем виявився коханий і колега Олег. Вирішивши уникнути звинувачення в співучасті, Євгенія кидає все і переїздить в елітне селище в Підмосков'ї. Тут на неї чекає робота помічниці в заможному сімействі Самсонова. Їх колишня доглядальниця несподівано померла. У будинку багатіїв відбувається знайомство з сусідом Сергієм Карським, що пересуваються на інвалідному візку. Наявний досвід дозволив Євгенії швидко розкусити його обман. Як з'ясовується, той змушений був прикидатися через коханку, яка має на руках серйозний компромат проти нього. Змінюючи змушене своє життя, героїня не змогла зрадити своїм професійним звичкам, доводити до кінця розпочату і здається гра в детектива їй цілком до душі.

Серіал Анатомія вбивства. Вечеря на шістьох 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Анатомія вбивства. Вечеря на шістьох » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Анатомія вбивства. Вечеря на шістьох 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Анатомія вбивства. Вечеря на шістьох всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Анатомія вбивства. Вечеря на шістьох онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Анатомія вбивства. Вечеря на шістьох (2019)