Анатомія вбивства. Насмішка долі всі серії

Серіал детектив «Анатомія вбивства. Насмішка долі »:

Євгенія Волкова - відмінний фахівець патологоанатом, який надає органам слідства неоціненну допомогу при розслідуванні злочинів. Завдяки тонкому розуму, багатому досвіду їй вдається знаходити необхідні зачіпки для поліції, що дозволяють встановити особу злочинця. Під час чергового розтину жінка прийшла до шокуючому її висновків - вбивцею виявився колега, а за сумісництвом - коханець, якого вона не може так просто зрадити. Але піти проти закону принципова Женя теж не може.

Єдине правильне рішення - бігти подалі від звинувачення в співучасті. Євгенія відправляється в Підмосков'ї, де влаштовується простий доглядальницею в родині Самсонова, місцевих олігархів. Але і тут неспокійна особистість не може просто працює і не втручатися в що відбуваються дивні речі. Поселившись в будинку, їй стає відомо, що Рита, колишня працівниця багатіїв, таємничим чином загинула. З'ясувати причину події - справа принципу Волкової. Допомогти в розгадки таємниці погоджується сусід Сергій Карський. Тіло чоловіка прикута до інвалідного крісла, розум же залишився живим, як раніше. Парочка починає дізнаватися секрети Самсонова. Але на цьому вдалий тандем не зупиняється, попереду їх чекає ще багато детективних історій, адже місцеві жителі, які дізналися про проникливий дарі новоспеченого слідчі стали звертатися за її допомогою.

Серіал Анатомія вбивства. Насмішка долі 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Анатомія вбивства. Насмішка долі » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Анатомія вбивства. Насмішка долі 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Анатомія вбивства. Насмішка долі всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Анатомія вбивства. Насмішка долі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Анатомія вбивства. Насмішка долі (2019)