Анатомія вбивства. Смерть в мереживах всі серії

Мелодрама Анатомія вбивства. Смерть в мереживах  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
30 листопада 2019
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Анатомія вбивства. Смерть в мереживах »:

До Євгенії Волкової звертається її старовинна приятелька Римма, яка проживає у віддаленій селі під назвою Затєєва. У глухому селищі твориться незрозуміла чортівня, яка здорово налякала все місцевих жителів. Цілком ймовірно, в провінції завівся маніяк-психопат, який за короткий період вже вбив кілька молоденьких дівчат. Всіх жертв об'єднувало одне, тіло покійниць була одягнені в мереживні сукні. Таким чином вбивця втілював в життя давнє повір'я, про який давно відомо в цих краях.

Слідчі впевнені, що винуватцем всіх трагічних розправ є колишній чоловік Римми. Але остання не згодна з цією версією і тепер намагається всіма силами допомогу бідоласі. Волкової доведеться нелегко, адже докази уперта річ. Але поки йшли суперечки і розвивалися здогади, відбувається ще одне вбивство. На цей раз ця виявилася знайома Гриші, яку запросили на майбутнє весілля, на роль подруги нареченої. Щоб запобігти ще один злочин Євгенії доведеться діяти швидко і рішуче. А у неї навіть немає зачіпок, одні питання і ребуси. Але інтуїція ніколи не підвозила детектива і тепер довірившись їй, вона починає розмотувати клубок, який розкриває одну таємницю за іншою, викладаючи чітку картину в якому напрямку рухатися сищіци.

Серіал Анатомія вбивства. Смерть в мереживах 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Анатомія вбивства. Смерть в мереживах » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Анатомія вбивства. Смерть в мереживах 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Анатомія вбивства. Смерть в мереживах всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Анатомія вбивства. Смерть в мереживах онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Анатомія вбивства. Смерть в мереживах (2019)