Принцип задоволення (2020) всі серії

Мелодрама Принцип задоволення (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
9 июня 2019
Країна:
Польша, Чехия, Украина
Жанр:
криминал
Тривалість:
56 мин.

Серіал криминал «Принцип задоволення (2020)»:

Кримінальний трилер оповідає про те, що одночасно в чотирьох містах різних країн відбувається низка холоднокровних вбивств: Лейпциг, Варшава, Прага і Одеса. Правоохоронні органи приїжджають на місце злочин шоковані побаченим. У кожному разі це труп молодої жінки, тіло якої знівечене, з відрубаними руками до ліктя. Стає абсолютно ясно, що у всіх випадках діє один маніяк-психопат. Слідчі намагаються знайти докази, які дали їм хоч якусь підказку в якому напрямку рухати далі.

Для більш ефективного результату вони вирішують об'єднати зусилля і працювати в одній команді. За життя все жертви були початківцями актрисами або моделями і володіли бездоганними параметрами фігури. Очевидно одне, що вбивця ретельно відбирає дівчат і діє напевно. До розслідування підключені квартет кращих сищиків, на чиї плечі покладена величезна відповідальність. Слідство приводить їх в індустрію краси, де замішані впливові чиновники і політики, але законники не бояться труднощів. Головне для героїв - це дізнатися правду і зупинити криваві розправи.

Серіал Принцип задоволення (2020) 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Принцип задоволення (2020)» онлайн всі серії

  • 20
Серіал Принцип задоволення (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Принцип задоволення (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Принцип задоволення (2020)