Змії та сходи всі серії

Мелодрама Змії та сходи  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
8 лютого 2020
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Змії та сходи »:

В тихій провінції, де життя протікає розмірено і спокійно трапляється гучний злочин. З вод місцевого озера вилучено приватний транспортний засіб, у якому виявлено труп. Після з'ясувань стає ясно, що тіло належить іноземцю, який в'їхав в Росії за місяць до цієї події. Про чоловіка практично нічого не відомо: з якою метою прибув в країну, хто знайомі та за яких обставин зник? Поки ясно лише одне: це вбивство. Дивна річ доручається двом слідчим: Олександра Зыряновой і капітану Борису Серпня.

Чи зможе ця парочка спрацюватися ось в чому питання. Адже уявити собі більш різних людей у всіх відносинах, просто не можна. У кожного з оперативників за спиною чималий список відмінною розкриття самих безнадійних справ, свій особливий дедуктивний метод, характери і полярне ставлення до життя. Але працювати героям доведеться не вдвох, а в команді, куди незабаром увіллється ще один поліцейський комісар з Франкфурта – Гвідо Россетті. І як би не старалися досвідчені професіонали, але картина події ніяк не сколюється в потрібний пазил. Скоро виявляються маса не состиковок, версії розсипаються одна за одною і за всім цим відчувається чиясь вміла рука ляльковода, який затіяв свою жорстоку гру.

Серіал Змії та сходи 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Змії та сходи » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Змії та сходи 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Змії та сходи всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Змії та сходи онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Змії та сходи (2020)