Швабра (2019) всі серії

Мелодрама Швабра (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
21 жовтня 2019
Країна:
Україна
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Швабра (2019)»:

Анна Миколаївна працює в звичайній школі вчителем математики. У непримітною вчительки досить добре розвинена інтуїція і логічне мислення, що допомагає їй частину з легкістю вирішувати будь-яке виникле ребус. Але найбільшу несподіванку доля підкидає героїні, коли зіштовхує жінку з капітаном Вершиніна і та стає його напарником в самих безнадійних справах. Детективні гри так захопили Анну, що вона із задоволенням береться за кожне нове злочин.

Ці двоє склали унікальний тандем, який не дає шансу жодному навіть самому заплутаному розслідування залишитися нерозкритим. Головні інструменти тямущого оперативника, це багаторічний досвід і основи криміналістики, у викладача відмінне знання математичних формул. Що може об'єднувати цих двох, абсолютно різних людей, виникає питання, але завдяки цим двом складовим і народжується бездоганна пара сищиків. Але крім їжі для роздумів і вирішення найскладніших завдань, до Ганни Миколаївни приходить випробування, яке змусить її переглянути своє бачення світу. Адже після зради рідних, яких вона так і не змогла пробачити, їй доведеться знову навчитися довіряти, дружити і любити.

Серіал Швабра (2019) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Швабра (2019)» онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Швабра (2019) 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Швабра (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Швабра (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Швабра (2019)