Точки опори (2015) всі серії

Серіал детектив «Точки опори (2015)»:

Денис Негрицкий обдарована і всебічно розвинена особистість. Він професор фізики, який придумав унікальний метод ще будучи студентом і назвав його «зайва і відсутня деталь». Вона ідеально підходить до будь-якого розслідування навіть найбільш заплутаних і безнадійних справ, спрацьовуючи завжди на «Ура». До детективним історіям і інтриг герой завжди відчував якусь слабкість. Йому подобається розгадувати ребуси і складні загадки, які змушують мозок працювати на всі сто. Тому Денис з великим захопленням допомагає давньому приятелеві, районному прокурору Дмитру Астрову.

Самими близькими людьми, крім свого друга, він вважає гарненьку аспірантку Сашу, а також пенсіонера-антиквара Якова Мойсейовича, в магазинчику якого і товариші збираються, щоб обговорити всі проблеми, що виникають. Використовуючи універсальний метод Дениса, їм вдається знайти відповіді на багато каверзні питання і розплутати ретельно продумані злочину. Але чи так все елементарно і гладко виявиться з черговим холоднокровним вбивством, який змусить напружитися знавців. Проти них зіграє хитрий і жорстокий психопат, наступний крок якого практично неможливо передбачити.

Серіал Точки опори (2015) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Точки опори (2015)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Точки опори (2015) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Точки опори (2015) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Точки опори (2015) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Точки опори (2015)