Дільничний всі серії

Серіал детектив «Дільничний »:

Сергій Громов слідчий особливого відділу УВС, у якого за плечима значний список розкриття самих безнадійних справ розжалуваний після неприємного інциденту на службі. Оперуповноваженому не залишається іншого виходу, як узгодити на пропозицію безпосереднього керівника про тимчасову роботу дільничним одного зі столичних районів Новосілки, поки той не знайде можливість відновити його в званні і посади. Правда навіть тут невгамовна і відповідальна особистість не збирається відсиджуватися, навпаки, він планує працювати на своїй ділянці, щоб навести тут належний порядок.

Та й нудьгувати там точно не доведеться: на районі роботи вистачає завжди. Те бійку затіють місцеві хулігани, то побутові проблеми, то дрібні крадіжки. Паломницької нескінченної низки скривджених, ошуканих і постраждалих не закінчується, коли вже тут зітхнути. Втім, в особистому житті також вистачає турбот. Хоч герой і розлучився, але він не збирався залишати напризволяще своїх рідних: колишню дружину і улюблену дочку, тим більше у дівчинки зараз зовсім не простий підлітковий період. Вона ні завжди прислухається до батьків, які намагаються контролювати чадо, що і дратує підлітка.

Серіал Дільничний 1 - 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серії

Дивитися серіал «Дільничний » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Дільничний 24 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дільничний всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дільничний онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дільничний (2012)