Ікорний барон (2012) всі серії

Мелодрама Ікорний барон (2012) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
5 августа 2013
Країна:
Россия
Жанр:
криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал «Ікорний барон (2012)»:

Сергій Бортник досвідчений слідчий з особливо важливих справ Слідчого Комітету, за плечима якого не одна успішно розкрита справа. У сищика свій метод роботи і дедукції вироблені роками, завдяки яким він розгадав більшість найскладніших головоломок самих безнадійних справ. Від його пильного ока не може сховатися ні одна дрібниця, повз яку решта просто пройдуть повз. Керівництво впевнено, що якщо за справу береться Бортник, то можна бути впевненим, що він не підведе. В черговий раз Сергій отримує важливе завдання.

Чоловік відряджений в якийсь провінційний містечко під штампом інкогніто в ролі державного інспектора рибоохорони. Там йому доведеться вирахувати і затримати Икорного Барона, відомого злочинця, який занадто обережний, заповзятливий, владний і невловимий. Працювати оперативникові доведеться на пару з винахідливим місцевим дільничним Іваном Кашиним, який непогано проявляється себе. Ось чого Він точно не чекав, так зустріти в незнайомому йому місті свою першу любов, красуню Єлизавету, яка вийшла заміж за успішного підприємця Збруєва. Схоже давні почуття ще не охололи, але вчасно це?

Серіал Ікорний барон (2012) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Ікорний барон (2012)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Ікорний барон (2012) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ікорний барон (2012) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ікорний барон (2012)