Неспокійна ділянка всі серії

Серіал мелодрама, детектив «Неспокійна ділянка »:

Тетяна Петрова відповідальна особистість, служить старшим дільничним довіреної їй району. У неї практично немає часу на особисте життя, так як рутинна робота займає весь час: сімейні сварки, побутові крадіжки, хулігани і це ще не повний список. Але її нинішнє заняття ніколи не було межею мріянь чесної, амбітної та принципової особи. Ще зовсім недавно Таня була досвідченим слідчим в особливому відділі боротьби з бандитизмом. Але одна трагічна подія її життя назавжди змінило існування героїні – під час прогулянки в міському парку безслідно зникає її дочка.

Після відчайдушних пошуків, вона так і не змогла змиритися з втратою і вирішує піти з внутрішніх органів, кардинально змінивши свою кар'єру. Вона влаштовується дільничної, щоб відновити розслідування дивного зникнення свого дитини. Допомагає їй у цьому, її таємний залицяльник і колишній колега Володимир Наумов. Паралельно їй приходиться вести ще кілька справ і звертати уваги на такі нюанси, на які звичайний дільничний навіть не помітив. Звичка доводити розпочате до кінця і допитливий розум не раз зіграють свою позитивну роль, покарають винного-лиходія і стануть подякою від простих громадян. Але головне для неї знайти свою донечку.

Серіал Неспокійна ділянка 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Неспокійна ділянка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Неспокійна ділянка 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Неспокійна ділянка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Неспокійна ділянка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Неспокійна ділянка (2014)