Наліт 2 сезон (2020) всі серії

Мелодрама Наліт 2 сезон (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
30 августа 2020
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, детектив
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал криминал, детектив «Наліт 2 сезон (2020)»:

Другий сезон інтригуючою драми насичений подіями. Вся команда Каплана розбита, самого керівника поміщають під варту в ізолятор на час слідчого розгляду і призначення дати суду. Карпенко відсторонений віднесення служби, Оксану понизили, а у Федора Вачовскі вовчий квиток, який поставив остаточний хрест на його кар'єрі у внутрішніх органах. Але нікого з групи не охолодила навіть такі жорсткі заходи. Сам же Федір збирається мститися Ченцеві. Є місце в усіх цих неприємних подіях і романтичної пристрасті. Ликера Ільяшенко несподівано для себе закохується в свого брутального начальника. Але ніхто не гарантує їй, що почуття виявляться взаємними.

Нагадаємо глядачеві, що було в попередньому сезоні. У СІЗО одного з калінінградських відділень покінчив життя самогубством за дивних обставин колишній опер Андрій Рижов. Майору інкримінували перевищення повноважень. Його близькі товариші і колеги, все четверо впевнені в невинності їх керівника. Вони не можуть змиритися з такою втратою і в пам'ять про Андрія вирішують почати власне розслідування і винного у всій цій підлої інтриги, щоб повернути добре ім'я Рижова і відновити свою репутацію. Але тоді все пішло зовсім не так, як вони припускали.

Серіал Наліт 2 сезон (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Наліт 2 сезон (2020)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Наліт 2 сезон (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Наліт 2 сезон (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Наліт 2 сезон (2020)