Кращі вороги (2014) всі серії

Мелодрама Кращі вороги (2014) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
30 серий
Премєра:
22 сентября 2014
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал, детектив «Кращі вороги (2014)»:

У північній столиці помічений якийсь Михайло Семенівський – професійний найманий вбивця, який втік з-під варти колонії суворого режиму. У місті з цього приводу оголошено секретна операція перехоплення, доручена групі керівника спеціального відділу по боротьбі з бандитизмом Глібу Данилову. Всі продуманим до дрібниць і повинно було пройти гладко, але з-за несподіваного втручання інших оперативників, злочинцеві вдається піти і при цьому серйозно поранити одного з перехожих. З-за всіх цих обставин Данилова позбавляю майбутнього підвищення, що, втім, не дуже засмутило його, як трапився провал. В кінцевому підсумку високий пост начальника департаменту дістається полковнику Юрію Карпенко.

Останній вважає, що вся усталена схема служби в органах потребує серйозної реорганізації. З повною упевненістю, що повна ротація служб піде лише на користь спільної справи, він запрошує очолити аналітичну групу свого давнього приятеля Володимира Старигіна. Як виявилося, Влад заклятий супротивник Гліба і з самого початку їх спільна діяльність переростає в нескінченні бійки і взаємні звинувачення. Чи зможуть вони забути про всі розбіжності і стати однією згуртованою командою, яка вміє приборкати розгулялася злочинність.

Серіал Кращі вороги (2014) 1- 27, 28, 29, 30 серія дивитися онлайн всі серії підрят 30 серий

Дивитися серіал «Кращі вороги (2014)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Кращі вороги (2014) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кращі вороги (2014) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кращі вороги (2014)