Полювання всі серії

Мелодрама Полювання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
16 марта 2014
Країна:
Россия
Жанр:
драма, криминал
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, криминал «Полювання »:

Три капітана поліції служать в невеликому провінційному містечку. Бравих хлопців об'єднує не тільки служба, але і багатолітня вірна дружба. Вони не раз прикривали спини один одного під час виконання особливих операцій по затриманню небезпечних злочинців. Такий товариський союз, перевірений часом і дією не зруйнувати і не розбити. В черговий раз місто потрясає жорстокою розправою над відомим антикваром. Колекціонер не просто убитий, з його квартири було викрадено старовинна колекція, датована вісімнадцятим століттям.

Потрібно зауважити, що всі гравюри і естампи оцінюються в досить велику суму. Справа доручається слідчим: Лещинському, Горбатенко і Хлудову. Наказано в найкоротший термін знайти винуватців злочину. Але легше сказати, ніж зробити! Завдяки досвіду відчайдушних оперативників, дуже скоро вони нападають на слід організованого угруповання. Вкрадене було повернуто їх власникам-спадкоємцям, а під час арешту, за вимушеного обставині застрелений глава зграї бандитів. Але на цьому історія не закінчується. Після того події в містечко прибуває якийсь кримінальний авторитет – Шахіст. Його мета помста за смерть товариша, а намічені жертви, три капітана, на яких оголошено полювання.

Серіал Полювання 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Полювання » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Полювання 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Полювання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Полювання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Полювання (2014)