П'ятницький. Глава четверта всі серії

Серіал драма, криминал «П'ятницький. Глава четверта »:

Інтригуючий, кримінальний серіал «П'ятницький» радує глядачів виходом чергового 4 сезону. Головній героїні серіалу полковнику поліції Ірини Зіміної і її співробітникам автори сценарію приготували безліч афер, складних справ, і, звичайно ж, море емоцій – як позитивних, так і негативних.

Головним героям належить багато роботи. В місті твориться хаос, з'явилася група месників, що складається з простих, але озлоблених громадян, які вирішили покарати злочинців, колись вчинили різні злочини. Борючись за справедливість і караючи бандитів, месники навіть не усвідомлюють, що тепер вони, по суті, нічим не відрізняються від тих злодіїв і розбійників, адже за законами країни ніхто не повинен уподібнюватися злочинцям, навіть сама держава. Але, оперативники відчувають, що месниками керує дуже грамотна людина, яка прораховує всі ходи наперед, завдяки чому поліції досі не вдалося їх знайти. У новому сезоні серіалу вас чекає багато нових епізодів про життя, роботу, думках і поглядах героїв, гострий сюжет і непередбачувані повороти історії.

Серіал П'ятницький. Глава четверта 1- 29, 30, 31, 32 серія дивитися онлайн всі серії підрят 32 серии

Дивитися серіал «П'ятницький. Глава четверта » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал П'ятницький. Глава четверта 32 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал П'ятницький. Глава четверта всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися П'ятницький. Глава четверта онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » П'ятницький. Глава четверта (2014)