Криминальный город (2017)

Мелодрама Криминальный город (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2017-10-03
Країна:
Корея Південна
Жанр:
бойовик, кримінал, трилер
Режисер:
Тривалість:
121 хв.

Фільм бойовик, кримінал, трилер «Криминальный город (2017)»:

Дорама Кримінальне місто розповість історію, що базується на реальних подіях 2004 року. У 90-х роках минулого століття багато китайців осіло в Сеулі, утворивши китайський кримінальний квартал, усередині якого іммігранти організувалися в нові банди. До 2004 року цих банд наплодилося безліч. Не дивлячись на конкуренцію зони їхнього впливу були розподілені.

У цей час у кварталі з'явилася група беззаконників, яка під виглядом збору боргів поступово почала підминати під себе місцеві впливові банди. Діяли вони нахабно і дуже жорстоко, ніж завдавали ще більше проблем місцевим правоохоронним органам. Разом зі своїми оперативниками капітан сеульської поліції розробляє спецоперацію проти злочинців, що нахабніли.

Дивитися фільм «Криминальный город (2017)» онлайн в HD якості

  • 70
Фільм Криминальный город (2017) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Криминальный город (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Криминальный город (2017)