Кримінальний доктор (2021) всі серії

Мелодрама Кримінальний доктор (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
11 октября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, драма, триллер
Тривалість:
45 мин.

Серіал боевик, драма, триллер «Кримінальний доктор (2021)»:

Смирнов так сильно поглинений роботою в лікарні, що всі інші сфери життя лікаря мало цікавлять. Дружина від нього пішла. Син, який ріс практично без батьківської уваги, холодний до тата. Єдина опора в житті героя - це його колега і наречена по імені Марина. Вона працює анестезіологом і займає посаду заступника головного лікаря медичного закладу. Одного разу на операційний стіл до Смирнову привозять пацієнта, якому загрожує смерть. Але лікар зміг врятувати йому життя. На наступний день співробітник лікарні дізнається сумну новину про те, що пацієнт помер.

Намагаючись розібратися, що послужило причиною несподіваної смерті нещасного, Смирнов вплутуватися в неприємну історію. Спочатку виявляється в СІЗО: його підозрюють в умисному вбивстві. Після - в складі угруповання, яка протистоїть рейдерському захопленню порту. За лічені тижні у лікаря відбувається тотальна переоцінка цінностей. Принципи, в які він так довго вірив, руйнуються на очах. Намагаючись вибратися з банди, герой розуміє, що людське життя насправді нічого не варто в цьому жорстокому світі. Також колишній доктор усвідомлює, що якщо вийти з банди і можна, то тільки мертвим.

Серіал Кримінальний доктор (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Кримінальний доктор (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Кримінальний доктор (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кримінальний доктор (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кримінальний доктор (2021)