Я буду твоєї ночі (2021) всі серії

Мелодрама Я буду твоєї ночі (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
Країна:
Корея Южная
Жанр:
мелодрама, комедия, музыка
Режисер:
Тривалість:
70 мин.

Серіал мелодрама, комедия, музыка «Я буду твоєї ночі (2021)»:

Дорама «Я стану твоєю ніччю» — історії про фальшивого лікаря, яка поселяється в гуртожитку популярної айдол-групи LUNA під приводом лікування лунатизму одного з учасників.

Юн Те Ін — лідер, вокаліст та продюсер гурту LUNA. Хлопець у собі впевнений, що йде до успіху з моменту свого дебюту. Але, як і в кожного генія, він має кілька психологічних проблем. По-перше, він побудував «стіну» між собою та іншими членами групи та співробітниками компанії взагалі. А по-друге, йому потрібна допомога професійного лікаря, здатного позбавити його лунатизму.

Ін Юн Джу працює гідом для самотніх людей похилого віку і мріє про покупку власного будинку. Комунікабельна і доброзичлива, вона вміє розмовляти практично будь-кого. За законом жанру та збігом обставин, вона опиняється в гуртожитку LUNA і залишається там як лікар, запрошений для того, щоб вилікувати одного з учасників.

JR із NU’EST зіграє басиста гурту Лі Шина, Юн Чжисон – барабанщика Кім Ю Чана, а Кім Донхен із AB6IX – клавішника та макне LUNA Га Она.

Серіал Я буду твоєї ночі (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Я буду твоєї ночі (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Я буду твоєї ночі (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я буду твоєї ночі (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Я буду твоєї ночі (2021)