Клятва лікаря (2021) всі серії

Мелодрама Клятва лікаря (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
30 серпня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Клятва лікаря (2021)»:

Тамара Лаврова - досвідчений доктор швидкої допомоги. Їй довгий час здавалося, що вона вдало вийшла заміж. Разом з чоловіком виховує дочку від попереднього шлюбу - Дашу. Раптово жінка дізнається, що здавався зразковим сім'янином чоловік їй зраджував. У підсумку Олексій йде до привабливою коханці. Але через катастрофічне дефіциту грошей вплутуватися в моторошний кредит під неймовірні відсотки і разом з отриманою сумою тікає. Всі його борги звалюються на Тому, що поки ще офіційно числиться його законною дружиною.

Кредитори Льоші за законом можуть відібрати квартиру Томиной сім'ї, і вона разом з донькою може залишитися без даху над головою. Так склалися обставини, що мати-одиначка розмовляла з керівником контори позик - знаменитим злодієм в законі Буровим. Кримінальний авторитет пропонує жінці відпрацювати борг, надаючи його головорізів лікарську допомогу. Лаврова спочатку відмовляється, а потім розуміє, що іншого виходу не існує. Заради Даші вона готова ризикнути. Чи зможе Тамара Лаврова вибратися з того пекла, в який її загнала доля? Чи зуміє забезпечити дочки гідне, сите майбутнє? Як будуть складатися відносини жінки з бандою?

Серіал Клятва лікаря (2021) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Клятва лікаря (2021)» онлайн всі серії

  • 60
Серіал Клятва лікаря (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Клятва лікаря (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Клятва лікаря (2021)