Можеш мені вірити всі серії

Серіал мелодрама «Можеш мені вірити »:

Вероніка - звичайна жінка, яка хоче простого людського щастя. Але доля приготувала їй безліч випробувань, які можуть загартувати характер героїні або, навпаки, зламати її. Вона тривалий час жила в шлюбі, який можна назвати цілком благополучним. Але одного разу нещасна дізнається, що чоловік, який здавався зразковим сім'янином і люблячим чоловіком, зраджує їй. Вероніка і без того перебуває в глибокій депресії, так тут ще наступний удар долі. Чоловік гине. Хоч він і зрадник, але довгими роками ця людина залишався близьким для героїні, тому їй все одно боляче усвідомлювати, що більше глави сімейства на світі немає.

Обставини продовжують складатися не на користь вдови, і в підсумку вона залишається практично без грошей. А сил, щоб заробити не вистачає: ні фізичних, ні душевних. Чорна смуга в житті триває. Молода і красива коханка чоловіка розчиняється в невідомому напрямку, залишивши свою дитину напризволяще. Біологічним батьком хлопчика є чоловік Вероніки. Вона змушена стати мачухою новонародженого, тому що не може кинути первістка. Пізніше вдова дізнається, що багато її біди підлаштовані одним близькою людиною.

Серіал Можеш мені вірити 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Можеш мені вірити » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Можеш мені вірити 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Можеш мені вірити всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Можеш мені вірити онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Можеш мені вірити (2021)