Кузня щастя всі серії

Мелодрама Кузня щастя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Кузня щастя »:

Педагог початкових класів Ольга Логінова весь час була впевнена, що її доля складається відмінно, бо хто любить і надійний чоловік Андрій, маленька і щаслива дочка, що приносить задоволення професія, безбідне життя в затишному будинку. Але ідилія руйнується, коли чоловік потрапляє в жахливу автокатастрофу. Розбився водія доставили в лікарню. У медичному закладі Логінова дізнається шокуючу інформацію: в момент дорожньо-транспортної пригоди Андрій був в автомобілі разом з нянею їхньої дочки, яка представилася докторам його дружиною.

Всі ознаки вказували на те, що чоловік, який здавався добропорядним сім'янином, зраджував дружині. Зрадник виживає після аварії. Ольга не в силах пробачити цю людину і вирішує подавати на розлучення. Але зрадник не особливо-то переживає з приводу того, що сталося. Він упевнений, що Оля навіть тижні не протримається без нього самого і його грошей. На думку чоловіка, героїня звикла до «тепличних умов» і гадки не має, що таке праця, подолання перешкод і реальне життя. Зрадник робить висновок, що дружина сама благатиме його повернутися. І тут москвичка Ользі доля надає шанс довести колишньому, що він помиляється.

Серіал Кузня щастя 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Кузня щастя » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кузня щастя 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кузня щастя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кузня щастя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кузня щастя (2021)