Пором для двох (2021) всі серії

Мелодрама Пором для двох (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
9 октября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Пором для двох (2021)»:

Багату і благополучне життя прекрасної дівчини Анни Золотарьової руйнує моторошна автокатастрофа. В результаті страшного дорожньо-транспортної пригоди гине її чоловік, якого героїня дуже любила. Сама Аня за підсумками аварії доставлена ​​в лікарню, де лежить в комі. Прокинувшись, нещасна дізнається страшну правду: чоловіка більше немає на світі. Трохи пізніше дівчині повідомляють, що її мама, не витримавши болю від трагедії, померла прямо в день аварії. Відтепер все майно Золотарьової, навіть будинок, за заповітом законно відійшло рідні чоловіка.

Анна приймає сміливе рішення: виїхати зі столиці і почати життя з чистого аркуша. Жертва обставин повертається в рідне провінційне місто Тіхореченск. Її прихистила у себе тітка Марина. Анна незабаром хоч трохи відійшла від шоку і спробувала включитися в нормальне життя. Вона влаштувалася працювати в місцеву школу на посаду вчительки російської мови і літератури. У цьому навчальному закладі їй доведеться виховувати і знаходити спільну мову з важкими хуліганською підлітками, також з токсичними і заздрісними колегами. Крім того, дівчину чекає фатальна зустріч з Федором Шульгіним - колишнім військовим, який майже втратив зір.

Серіал Пором для двох (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Пором для двох (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Пором для двох (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пором для двох (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пором для двох (2021)