Знахарь 2 (2021) всі серії

Мелодрама Знахарь 2 (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
13 грудня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
детектив, драма, трилер
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, драма, трилер «Знахарь 2 (2021)»:

Блискучий нейрохірург Павло Андрєєв щасливий у шлюбі. Він любить дружину на ім'я Марина і виховує разом із нею сина. Чоловік стає все більш авторитетним та високооплачуваним професіоналом. Він успішно проводить дедалі більше складних операцій, рятуючи життя пацієнтів. Втім, є особи, яким процвітання лікаря не подобається. Серед таких зловмисників – комерційний директор медичного центру Фетісов. Користуючись службовим становищем, шахрай проводить махінації з дорогим медичним обладнанням та ремонтом ВІП-сектору, на який також виділено великі кошти.

Принциповий протест Павла не дає Фетісову та іншим авторитетним постатям розпиляти гроші. Благополуччю Андрєєва незабаром настає кінець. Після низки трагічних ситуацій кваліфікований нейрохірург почувається розбитим. Керівництво лікарні намагається завантажити співробітника роботою, щоб той відволікся від похмурих роздумів і знову знайшов сенс життя. Але натомість Андрєєв вирішив звільнятися. Фетісов задоволено потирає руки: тепер можна спокійно втілювати шахрайські схеми. А Павлом все сильніше опановує відчай. Як складеться доля цього видатного майстра?

Серіал Знахарь 2 (2021) 1-14,15,16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Знахарь 2 (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Знахарь 2 (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Знахарь 2 (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Знахарь 2 (2021)