Смерть у об'єктиві 2 сезон. Прокляття пам'яті (2021) всі серії

Серіал детектив «Смерть у об'єктиві 2 сезон. Прокляття пам'яті (2021)»:

Один із найуспішніших у місті слідчих Фелікс Фішер вважав, що знайшов жінку всього свого життя. Але це припущення виявилося наївним та хибним. Жінка його залишила, і привабливий чоловік знову на самоті. Серед численних загадок, які доведеться вирішити Феліксу, є найбільш хвилююча для нього: куди зникла та, кого він так сильно і віддано любив? Намагаючись розгадати цю таємницю, Фішер принагідно розплутує кілька складних злочинів.

Серед них – вбивство шановного у суспільстві високопоставленого генерала, низка таємничих смертей, які працювали моделями дівчат. А також Фелікс розкриває справу, пов'язану з парфумеркою. І вдало проводить розслідування щодо інциденту в психлікарні. Ця людина демонструє при розслідуваннях чудові інтелектуальні та логічні здібності, далекоглядність та розважливість, уміння аналізувати безліч фактів. Допомагає детективу напарниця, яка одного разу несподівано вривається в його життя. Чи може герой знайти свою колишню кохану та дізнатися, як склалася її доля? Які пригоди та небезпеки чекають на цього досвідченого детектива? Як складуться стосунки Фелікса Фішера з його новою напарницею?

Серіал Смерть у об'єктиві 2 сезон. Прокляття пам'яті (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Смерть у об'єктиві 2 сезон. Прокляття пам'яті (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Смерть у об'єктиві 2 сезон. Прокляття пам'яті (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Смерть у об'єктиві 2 сезон. Прокляття пам'яті (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Смерть у об'єктиві 2 сезон. Прокляття пам'яті (2021)