Смерть в об'єктиві 4 сезон. Павук всі серії

Мелодрама Смерть в об'єктиві 4 сезон. Павук  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
2 мая 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
44 мин.

Серіал детектив «Смерть в об'єктиві 4 сезон. Павук »:

Пригоди детективної парочки тривають. Валерію, як талановитого фотографа, вміє зловити потрібний момент в кадрі запрошують на розкішне весільне торжество. Наречений успішний підприємець Веніамін Горіхів, який одружився на красуні-моделі. Гостями стають обрана еліта, яка виблискує в діамантах і нарядах від дорогих кутюр'є. Веселе торжество несподівано переривається раптовим падіння новоспеченої дружини під час виконання нею танцю. На голові у покійної дорогоцінна діадема вартістю в 1 000 000 доларів.

Після того, як був підтверджений факт насильницької смерті, виявляється, що цінна річ підроблена і була скоріше всього кимось підмінена під час проходження весілля. До розслідування безпрецедентного випадку підключається Фелікс Фішер. Саме він отримає інформацію, що втрачена діадема була незадовго до церемонії застрахована на шалену суму. Герої губляться в здогадах і версіях, які одна за одною розсипаються, як карткові будиночки. Схоже чекає копітка і складна робота, коли діяти треба рішуче і швидко і йти по гарячому сліду. Адже час вже втрачено і потрібно постаратися, щоб не упустити вбивцю.

Серіал Смерть в об'єктиві 4 сезон. Павук 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Смерть в об'єктиві 4 сезон. Павук » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Смерть в об'єктиві 4 сезон. Павук 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Смерть в об'єктиві 4 сезон. Павук всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Смерть в об'єктиві 4 сезон. Павук онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Смерть в об'єктиві 4 сезон. Павук (2020)