Геній (2019) всі серії

Мелодрама Геній (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
21 ноября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал, мелодрама «Геній (2019)»:

Фелікс унікальна особистість, який з раннього дитинства помітив в собі дар феноменальної здатності все помічати і запам'ятовувати до найдрібніших подробиць. Протягом дорослішання він розвиває свої здібності і присвячує своє життя кримінальним шахрайствам, де його талант став більш, ніж затребуваний, перетворивши героя в справжнього аса. Випадок зводить чоловіка з віце-губернатором одного з великих міст Примор'я. З того самого дня Фелікс зарахований в команду високопоставленого чиновника і в його обов'язки входить розробка геніальних схем для великих афер. Знайомство з красунею Байкерша Юлією змушує задуматися героя про його діяльності і сенс життя.

Дівчина так вплинула на його мислення, що він вирішує кинути все і почати життя з чистого аркуша. Але його бос не готовий розлучитися з безцінним кадром, після чого віддає наказ прибрати Юлю. Трагедія має неприємні наслідки для самого керівника, проти якого Фелікс дає свідчення. Згідно з умовами програми захисту свідків, останньому кардинально змінюють зовнішність, вдавшись до пластики і перевозять в Північну столицю. Його куратором з того часу стане слідчий поліції Іра Білих. Тепер він зовсім інша людина - Сергія Крівошіпова. Але змінивши ім'я Сергій не забуває про свій дар, що допомагає йому влаштувати в велике страхове агентство і не порушуючи закон застосувати свою універсальність за призначенням.

Серіал Геній (2019) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Геній (2019)» онлайн всі серії

  • 10
Ви легально дивіться серіал Геній (2019) 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Геній (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Геній (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Геній (2019)