Кошмарний директор, або Школа №5 всі серії

Мелодрама Кошмарний директор, або Школа №5  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
31 октября 2019
Країна:
Украина
Жанр:
комедия
Тривалість:
115 мин.

Серіал комедия «Кошмарний директор, або Школа №5 »:

Леонід Пригунов трудиться в колонії суворого режиму, де в його обов'язки входить виховна частина з ув'язненими. Через неприпустимою помилки чоловіка виганяють з роботи і в той же злощасний день, дружина виставляє його з дому. Перебувають у жахливому стані, герой не знає, як йому бути далі? Випадкова зустріч з колишнім однокласником передбачає вихід з ситуації, що виникла. Знайомий запрошує його стати керівником місцевої середньої школи. На тлі того, що відбувається, з зони звільняється молоденька дівчина Марго, яка ні за що відсиділа термін, за гріхи свого батька.

Вона мріє почати життя з чистого аркуша, але її минуле заважає благородному пориву. У Марго є тільки один варіант, піти трудиться в навчальний заклад номер п'ять, яке має зовсім поганою репутацією і саме її і очолив пан Пригунов. Схоже персонажам чекає багато роботи з пустотливими підопічними-учнями, з їхніми бідами і помилками. Чи зможуть вони знайти спільну мову з важкими підлітками, які не звикли довіряти дорослим! Чи зможе сама Марго утвердитися на цій ниві? Випробування починаються.

Серіал Кошмарний директор, або Школа №5 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Кошмарний директор, або Школа №5 » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кошмарний директор, або Школа №5 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кошмарний директор, або Школа №5 всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кошмарний директор, або Школа №5 онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кошмарний директор, або Школа №5 (2019)