Сліпе щастя всі серії

Мелодрама Сліпе щастя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
10 декабря 2011
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Сліпе щастя »:

Лідія Жукова мати-одиначка, яка багато років тому була покинута чоловіком і жінці довелося самій виховувати і піднімати двох дочок Марію і Маргариту. Дівчатка росли пустотливими і неслухняним, вічно змагаючись між собою. Незважаючи на кровні узи обидві з працею знаходили спільну мову, що, звичайно, не раз засмучував матір. Молодша Марго ревнує сестричку практично до всіх оточуючих. А так як вони вдвох вирішили піти в медучилищі і отримали освіту медсестер, то, як наслідок влаштувалися на роботу в один лікувальний заклад.

Будучи поряд 24 години в добу, на роботі і вдома, родички не перестають сперечатися, свариться і конфліктувати. Пік всього цього нескінченного кошмару досяг в той момент, коли між ними виникла привабливий і харизматичний чоловік, але він сліпий від народження. Маша впевнено, що він її долю. Підступна Маргарита не збирається заспокоюватися. Вона скористалася ситуацією, що наречений Марії не зрячий і прикинулася його нареченою. Швидше за все це поганий вчинок, наслідки якого складно передбачити. Чим же закінчиться ця історія? І захоче Маша прощати, адже в даному випадку гра зайшла занадто далеко, а головне для чого?

Серіал Сліпе щастя 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Сліпе щастя » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Сліпе щастя 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сліпе щастя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сліпе щастя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сліпе щастя (2011)