З привітом, Козаностра

Мелодрама З привітом, Козаностра  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
26 сентября 2010
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Фільм мелодрама «З привітом, Козаностра »:

Два роки тому Марія (Марія Куликова) поїхала на заробітки в Італію. Фізична праця давався жінці нелегко, але ще важче було обходитися без чоловіка і сина. Марії не терпілося повернутися на батьківщину, щоб поглянути на улюблений будинок і свою сім'ю. Однак, по поверненню їй відкрилася зовсім неприваблива картина: чоловік знайшов їй заміну. Слідом за цим Марію чекало ще одне випробування.

Всім знайомим давно був відомий норовисту вдачу Марії, а її поїздка в Італію стала причиною появи нового її прізвисько — Козаностра. Таке гумористичне ім'я відображало своєрідний характер Марії, її принциповість і впевненість у собі. Жінка з такими поглядами на життя не змогла простити зраду чоловіка, тому залишилася одна. Марії довелося самостійно долати всі подальші неприємності, які так і сипалися на нього з усіх сторін.

Мелодрама З привітом, Козаностра — це фільм про сильну жінку, яка вирішила налагодити матеріальне становище своєї сім'ї. Для цього вона вирушила працювати доглядальницею в іншу країну, але по поверненню виявилося, що сім'ї більше немає. Така історія показує всі недоліки довгої розлуки і небезпека відносин на відстані, яка робить близьких людей чужими один одному.

Дивитися фільм «З привітом, Козаностра » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно З привітом, Козаностра онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм З привітом, Козаностра дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися З привітом, Козаностра онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » З привітом, Козаностра (2010)