Неприваблива всі серії

Мелодрама Неприваблива  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
24 квітня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Неприваблива »:

Марія вважає, що вона негарна. Жінка вважає, що приречена на невдале особисте життя з такими поганими параметрами особи і фігури. Також впевнена, що відноситься до такого типажу жінок, в яких не закохуються. Природно, схильне до негативу мислення вбиває харизму героїні. До того ж у неї пропадає чарівність через те, що вона злиться на світ через власних невдач. Вона шукає вихід не в саморозвитку, доглядати за собою та пошуку відповідного чоловіка, а в постійному самобичування і прагненні завдати шкоди оточуючим через заздрощі видали.

Одного разу «негарна» стає випадковим свідком злочину свого боса на ім'я Серж: начальник збив людину. Підпорядкована, яка розлючена на світ через численні розчарувань, йде на шантаж. Маша обіцяє цього чоловіка не давати проти нього свідчень і допомогти в запобіганні тюремного терміну, якщо Серж візьме її заміж. Нещасна жінка припускає, що вже цей відчайдушний крок нарешті приведе до довгоочікуваним відносинам з чоловіком. На думку починаючої поводитися неадекватно Марії, навіть такі токсичні і засновані на насильстві відносини можуть підняти самооцінку. Однак події починають йти не за наміченим холостячкою сценарієм.

Серіал Неприваблива 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Неприваблива » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Неприваблива 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Неприваблива всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Неприваблива онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Неприваблива (2021)