Рідна мачуха всі серії

Мелодрама Рідна мачуха  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
22 листопада 2021
Країна:
Україна
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал драма, мелодрама «Рідна мачуха »:

Марія Вєтрова завжди вважала своє життя щасливим і розміреним. Прекрасна сім'я надихає її та наповнює любов'ю. Приводів для прикрощів чи побоювань щодо майбутнього поки що немає. Але відразу ця ідилія руйнується. Машиного чоловіка хтось прикінчив. Звичайно, вдова шокована. Така глибока психологічна травма ледь не кидає героїню у відчай. Але на цьому випробування не закінчуються. Жінка стає основною підозрюваною: слідчі звинувачують її в організації вбивства чоловіка. Фігурантці справи загрожує великий термін ув'язнення за злочин, якого та не робила.

Для героїні це немислимо, адже вона так любила цю людину! Хоча конкретних доказів проти вдови не виявлено, її беруть під варту. Тим часом родичі вірять у причетність Маші до цього кривавого злочину. Жертва обставин має зібрати волю в кулак та знайти справжніх виконавців розправи. Сигарка мимоволі починає аналізувати, кому чоловік міг перейти дорогу. Як складеться доля Вітрової? Чи зуміє ця сильна жінка довести, що не має відношення до смерті чоловіка? Чи відновить своє добре ім'я і чи нормалізує відносини із сімейством?

Серіал Рідна мачуха 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Рідна мачуха » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Рідна мачуха 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Рідна мачуха всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Рідна мачуха онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Рідна мачуха (2021)