Дорослий стажер (2021) всі серії

Мелодрама Дорослий стажер (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
2020-10-11
Країна:
Корея Південна
Жанр:
детектив, история, криминал, мультфильм, триллер, Детектив, Исторический, Психологическое, Сёнен, Триллер
Тривалість:
24

Серіал детектив, история, криминал, мультфильм, триллер, Детектив, Исторический, Психологическое, Сёнен, Триллер «Дорослий стажер (2021)»:

Глядачам представлена ​​південнокорейська міні-дорама, яка розповідає про типових підлітків, які вступають у той самий життєвий період, коли гормони починають давати себе знати. Діючі особи цієї історії - дівчина Дже Мін, яка не може знайти собі хлопця, через що вважає за краще вирішувати питання інтиму "власними силами". Ю Ра - юна особа, яка мріє про велике особисте щастя, через що вирішила спробувати стосунки з чоловіком, який весь цей час був їй простим другом. На Ін відчуває проблеми із зайвою вагою. Через це, мабуть, дівчина ніколи не мала хлопця.

Вона дуже тривожна з приводу того, що назавжди залишиться самотньою. Дівчина намагається боротися з проблемами, але при цьому усвідомлює, що у неї недостатньо сили волі, щоб досягти бажаного. Дорама є своєрідною енциклопедією життя молодих хлопців, які тільки пізнають особливості повсякденного життя і відносин. Нове Z-покоління, що народилося з дев'яносто сьомого по дві тисячі дванадцятий роки, виявляється не готовим до такого бурхливого гормонального сплеску. Звідси в деяких виникає несподівана фрустрація або переоцінка власних можливостей.

Серіал Дорослий стажер (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Дорослий стажер (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Дорослий стажер (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дорослий стажер (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Дорослий стажер (2021)