Без тебе (2021) всі серії

Мелодрама Без тебе (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
3 липня 2021
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Без тебе (2021)»:

Зухвала і нетовариські дівчина з незвичайним і красивим ім'ям Астра виросла в дитбудинку. Це були важкі роки, які загартували характер героїні, допомогли їй розвинути навички комунікації з різними людьми. Головний мінус перебування в дитячому будинку - це психологічні травми на все життя через панують в установі лютих законів. Дівчина одного разу знайомиться з симпатичною студенткою Лікою, своєю зведеною сестрою. Мачуха і вітчим Лики - люди інтелігентні і заможні, які готові підтримати свою підопічну морально і матеріально в будь-якому питанні.

Після школи дівчина легко надходить в елітний ВНЗ і мріє, як, отримавши шикарне освіту, влаштуватися на високооплачувану роботу. Самотня Астра в душі щаслива, що у неї є родичка, з якої можна підтримувати спілкування. Однак щастя виявляється недовгим. Одного разу Ліку знаходять мертвою. Офіційна версія - самогубство. Але Астра відмовляється вірити в самогубство сестри і починає власне розслідування. Через деякий час героїня сама стає головною підозрюваною у вбивстві зведеної сестри. Тепер їй доведеться рятувати своє життя і свободу. Чи зможе тендітна дівчина зібратися з силами і довести, що звинувачення пред'явлено несправедливо?

Серіал Без тебе (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Без тебе (2021)» онлайн всі серії

  • 60
Серіал Без тебе (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Без тебе (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Без тебе (2021)