Врятувати маму всі серії

Мелодрама Врятувати маму  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
17 квітня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама, комедія
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама, комедія «Врятувати маму »:

Колишні вихованці дитбудинку зустрічаються через двадцять років після закінчення навчання і змісту в цій установі. Вони раді довгоочікуваної зустрічі після розлуки, пізнають один одного з працею. Їм цікаво обговорити, як склалися їхні долі, як йдуть справи з роботою та особистим життям. Ці люди хочуть пообсуждать історії з їхнього спільного минулого. У дитячому будинку було не тільки багато важкого і трагічного, але і веселого, світлого, сентиментального. Правда, на вечір спогадів не з'явилася їхня улюблена вихователька на прізвисько Мама.

Але ж хлопці так хотіли побачити її! Вони представляли, як скажуть їй теплі слова, обіймуть і висловлять подяку за те, що вона зберігала людяність в жорстокому суспільстві дитбудинку. Світла, її колишній чоловік Костя, Діма і Шурик вирішують відправитися до наставниці додому і провідати її. Вона все-таки обіцяла побачитися з підопічними і, за її словами, у своєму розпорядженні часом на зустріч. Як з'ясовується, в будинку, де жила ця жінка, більшість квартир продано каламутній фірмі, а сама Мама зникла. У гостей виникають підозри, що наставниця знаходиться в небезпеці. Не чекаючи допомоги поліції, герої починають власне розслідування і прагнуть дізнатися, хто причетний до зникнення виховательки.

Серіал Врятувати маму 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Врятувати маму » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Врятувати маму 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Врятувати маму всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Врятувати маму онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Врятувати маму (2021)