Обпікаюча гіркота образ (2020) всі серії

Мелодрама Обпікаюча гіркота образ (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
22 серії
Премєра:
2020
Країна:
Таїланд
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
60 хв.

Серіал мелодрама «Обпікаюча гіркота образ (2020)»:

Ораві та Тан — молода подружня пара, які не мають дітей. Якось вони зважилися взяти з дитбудинку хлопчика Екона та дівчинку Атчарі. Проте їхній шлюб недовго був щасливим. Тан зрадив дружину з дівчиною на ім'я Вічіда, яка виявилася старшою зведеною сестрою Ораві. З цього моменту їхній шлюб затріщав по швах, і молодята роз'їхалися.

З Ораві лишилася донька, а з Таном син. Через ненависть батьків один до одного дітям забороняли бачитися та навіть спілкуватися. Але ще з дитинства Екон та Атчарі вирішили, що будуть братом та сестрою і пообіцяли завжди дбати один про одного. Тому навіть через 18 років після розлуки вони намагалися зв'язуватися. Як же стосунки в сім'ї позначаться на дітях і чи зможуть Екон та Атчарі побачитися знову?

Серіал Обпікаюча гіркота образ (2020) 1 - 19, 20, 21, 22 серія дивитися онлайн всі серії підрят 22 серії

Дивитися серіал «Обпікаюча гіркота образ (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Обпікаюча гіркота образ (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Обпікаюча гіркота образ (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Обпікаюча гіркота образ (2020)