Гідна пара (2017)

Мелодрама Гідна пара (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
13 октября 2017
Країна:
Южная Корея
Жанр:
комедия, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
60 мин.

«Гідна пара (2017)»:

Шлюб Бан До і Джин Джу протримався чотирнадцять років. Коли головні герої дорами "Гідна пара" створювали сім'ю, вони були впевнені, що їхні стосунки будуть ідеальними абсолютно завжди. Але ця впевненість виявилася помилковою. Розлучилися головні герої через накопичені проблеми, образи одне на одного. Бан і Джин банально перестали розуміти одне одного. Зараз головні герої не сумніваються, що їхній шлюб - це неймовірного масштабу помилка.

Але незабаром Бан і Джин мислитимуть інакше. Одного разу фантастичним чином герої переміщуються в минуле. Вони опиняються в 1999 році. Ще немає шлюбу. Ба більше, Джин і Бан навіть незнайомі одне з одним. Навіщо ж доля вирішила перемістити героїв у минуле? Може, щоб вони спробували ще раз створити шлюб, але при цьому не припуститися критичних помилок у ньому? Поки цього самі головні герої не знають. Але перебувати в минулому їм безумовно подобається!

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Гідна пара (2017)