Шлюбний договір (2022) всі серії

Мелодрама Шлюбний договір (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
23 мая 2022
Країна:
Корея Южная
Жанр:
мелодрама, драма
Режисер:
Тривалість:
30 мин.

Серіал мелодрама, драма «Шлюбний договір (2022)»:

Шлюб — реальність, а чи не казка. Романтична дорама "Біла книга шлюбу" покаже різні епізоди, які може обміркувати будь-яка майбутня пара, від церемонії одруження до підготовки до весілля.

Це реалістичний співчутливий роман, який розгортається у процесі підготовки до весілля 30-річної пари, яка здавалася початком щастя після негараздів, як щасливий кінець у казці. Ця історія про перспективну пару, яка збирається одружитися після двох років знайомства. Як то кажуть, «Побачення – це фантазія, шлюб – це реальність».

Наречений-ідеаліст Зі Чжун Хен (Лі Джин Ук) приємна і позитивна людина, що пройшла шлях від хорошого університету до державної корпорації під назвою «Боже робоче місце». Він чесний і холоднокровний у коханні. Найбільше він пристрасний коханець, котрий слухає все, що каже його дівчина.

Люта наречена-реалістка Кім На Ын (Лі Ен Хі) вимагає раціонального підходу.
Бажаємо приємного перегляду цього цікавого серіалу, яка є милою історією казкового кохання.

Серіал Шлюбний договір (2022) 1-9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Шлюбний договір (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Шлюбний договір (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шлюбний договір (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Шлюбний договір (2022)